piątek, 8 maja 2015

Przyjęcie zasiadanie propozycja PODSTAWOWA

Przystawki zimne (małe porcje) - wstawione w stół w półmiskach:
- sałatka bawarska z ziemniakami, boczkiem, szczypiorkiem, ogórkiem kiszonym
- liście szpinaku z suszonym pomidorem i parmezanem
- terina z brokułami
- tymbaliki drobiowe z octem tymiankowym
- boczek zapiekany ze śliwką kalifornijską
Zupa do wyboru - serwis talerzowy:
- minestrone na pomidorach z mozzarella i bazylią
- bulion z kury z domowym makaronem lub mięsnymi pierożkami
Danie główne - serwis talerzowy:
- zapiekana pierś z kurczaka z plastrem ananasa, opiekane w ziołach łódeczki ziemniaczane, bukiet surówek
- panierowany camembert z opiekanymi ziemniakami i grillowanym pomidorem
Desery - wstawiany w stół:
- patera ciast: sernik, szarlotka, ciasto jogurtowe
Napoje bez ograniczeń:
- kawa, herbata tradycyjna wraz z dodatkami: cukier, cytryna, mleko
- soki owocowe 100 %, 3 rodzaje , woda gazowana i niegazowana
Dodatki:
- pieczywo , masło
- sos tatarski, czosnkowy



Brak komentarzy:

Prześlij komentarz